YALOVA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NE “EN BAŞARILI KURUM” BELGESİ / 21.09.2012

Yalova Bahçeşehir Koleji’ne, Yalova Valisi Sayın Esengül CİVELEK ve  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet YURTMAN tarafından “En Başarılı Kurum” belgesi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet YURTMAN ve Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Hasan BALKAR, Yalova Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti.  Yalova Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ACAR, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Dilek BABAEKER, Müdür Yardımcısı Semahat ACAR ve Anadolu Lisesi Müdürü Veysel ÇAĞLAR, İl Milli Eğitim Müdürü  Sayın Ahmet YURTMAN ve Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Hasan BALKAR’ı Bahçeşehir Koleji bahçesinde karşıladılar.

2011- 2012 Eğitim Öğretim yılında Teftiş Kurulu denetimcileri tarafından yapılan denetim sonucuna göre “Yerleşim Alanında” en başarılı kurum seçilen Yalova Bahçeşehir Koleji’ne Yalova Valisi Sayın Esengül CİVELEK tarafından imzalanan  “BAŞARI BELGESİ” İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet YURTMAN ve Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Hasan BALKAR tarafından Yalova Bahçeşehir Koleji yöneticilerine takdim edildi.
        Yalova Bahçeşehir İlkokul ve Ortaokul Müdürü Dilek BABAEKER, bu başarı belgesinin tüm öğretmenler ve kurum çalışanlarını olumlu yönde motive edeceğini, bu ince düşünceden dolayı Sayın Valimiz Esengül CİVELEK’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet YURTMAN’a ve Teftiş Kurulu Başkanımız Sayın Hasan BALKAR’a teşekkürlerini ifade etti.

gri{creative}agency